Nu ai patit vreodata sa ramai fara semnal wi-fi in casa ta cand ti-e lumea mai draga? Sau vrei sa ai acces la internet inclusiv in acel coltisor al casei in care mai stai din cand in cand?

TP-Link RE205 este, in opinia mea, o buna alegere. Acest Range Extender are un pret foarte bun si cred ca este o solutie fiabila pentru cei care vor sa nu mai aiba probleme cu acoperire a semnalului wi-fi.

Dispozitivul poate fi folosit atat ca range extender/repeater (pentru a mari acoperirea semnalului retelei existente in apartament/casa) cat si ca acces point (functioneaza ca un ruter wifi independent avand proprile retele de 2.4GHz si 5GHz)

Cum funcioneaza un range extender?

Un range extender este un dispozitiv care se conecteaza la routerul tau din casa, preia semnalul acestuia si extinde acoperirea retelei de wi-fi astfel incat tu sa ai semnal in locurile in acoperirea routerului nu ajunge. Avantajele sunt: costurile dispozitivului dar si instalarea simpla a acestuia (fara a trasa cabluri noi prin asa, dispozitivul avand nevoie doar de o priza)

Cei de la TP-Link au creat o aplicatie pentru a seta dispozitivele lor (inclusiv routerele) fara a pune in dificultate un utilizator cu mai putine cunostinte in domeniul retelisticii. Aceasta find disponibila pe Google Play cat si pe App Store-ul cerol de la Apple, astfel punerea in functione a dispozitivului realizandu-se direct de pe telefonul mobil fara prea mare efort.

Recomand acest dispozitiv pe care il folosesc mai de mai bine de 6 luni si care lucreaza impecabil generand viteze de transfer bune. Produsele Tp-Link sunt cele mai calitative produse de retelistica pentru utilizatorii caznici de pe piata.

Categories: IT

error: