Suntem bombardați zilnic cu reclame la diverse aplicații care au scopul de a ne ușura diverse rutine. În acest articol îți prezint patru aplicații pe care ți le recomand.

PhotoScan de la Google Foto

Scanează orice fotografie si salveaz-o direct în google photos.

Link aplicație (Google Play): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.photos.scanner

Moon+ Reader

Este o aplicație pentru cititul de cărti sau pentru o accesare făcila a cursurilor de la facultate. Cu această aplicație poți face marcaje pe document exact ca un evidențiator de hartie. Fontul și dimensionarea textului sunt plăcute ochiului atunci cand vine vorba de sesiuni lungi de citit. Moon+ Reader reconoaste majoritatea formatelor de documente.

Link aplicație (Google Play): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flyersoft.moonreader

Screen Filter

Aplicația este foarte utilă în momentul in care luminozitatea minimă a telefonului tau este prea deranjantă noaptea. O poti folosi și pentru a reduce câmpul de vizibilitate a ecranului telefonului pentru a împiedica persoanele nedorite să-ți vadă conținutul ecranului.

Link aplicație (Google Play): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.haxor

Sky View

Este o aplicație care foloseste tehnologia de realitate augmentantă și modulul de giroscop al telefonului. Cu ajutorul aplicației poți identifica pe timp de noapte sau zi constelații, planete, traiectoria pe cer a Stației Spatiale Internaționale căt si alte evenimente astronomice.. Te invit să descoperi singur(a) celelalte functionalități ale aplicației.

Sky View este intuitivă. Versiunea free este mai mult decât suficientă pentru o persoană curioasă.

Link aplicatie (Google Play): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.t11.skyviewfree

error: